Renovaties  - Dacol
16063
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16063,page-child,parent-pageid-16059,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Renovaties 

Nieuwe gebouwen vertegenwoordigen slechts een minderheid van het Belgisch vastgoedactiva. Het overwegen van een renovatie aan een bestaand gebouw met echte professionals blijkt vaak de ideale oplossing te zijn voor het behoud van uw eigendom. Renovatiewerken hebben een kostprijs, maar niet renoveren zal op langere termijn een nog grotere kost met zich meebrengen.

 

Het merendeel van onze klanten (professionele of particulieren) moeten hun activiteiten kunnen voortzetten of het gebouw kunnen bezetten om overmatige bedrijfsverliezen tijdens de duur van de werken te voorkomen. Het is daarom dat we methodisch en flexibel te werk gaan gedurende de realisatie van de renovatiewerken, zowel op het gebied van techniekbeheersing als het halen van deadlines.

 

Een renovatie plannen, zelfs een minimale renovatie, een ervaren partner zal u altijd een resultaat garanderen in de mate van uw verwachtingen en in overeenstemming met uw beschikbare budget.